Update Schollebos nov 2020

NIEUWSBRIEF SCHOLLEBOS
De wethouder vertelt...
Het afgelopen jaar hebben we samen met u een mooi traject doorlopen. Een traject waarin we op een nieuwe manier hebben samengewerkt. Ik vond het ontzettend leuk om te zien en te ervaren dat het intensief betrekken van verschillende stakeholders en de inwoners van Capelle aan den IJssel heeft geleid tot een gedragen visie voor de toekomst van het Schollebos. Daar mogen we met zijn allen trots op zijn.
Het is even stil geweest, maar achter de schermen hebben we niet stil gezeten. Het is tijd om de volgende stappen te zetten. Dit gaan we doen in het beheer- en actieplan, waarin we de visie uitwerken naar duidelijke maatregelen en projecten. Wat dit concreet betekent en hoe we u hierin gaan betrekken leggen we in deze nieuwsbrief verder uit. Ik kijk er in ieder geval naar uit om in de totstandkoming van het beheer- en actieplan weer met u samen te werken en uw reacties te mogen ontvangen.
Marc Wilson, Wethouder
Alle informatie op één plek
Via de website www.capellebouwtaandestad.nl/schollebos houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen over de toekomst van het Schollebos. Hier kunt u ook de nieuwsbrieven nog eens rustig nalezen.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
 
11

vorige pagina