Quick scan Capelle aan den IJssel

 

Het gemeentebestuur van Capelle aan den IJssel willen graag recht doen aan de breed gevoelde wens van haar inwoners om actief mee te denken, mee doen en mee beslissen.

Wat vindt u van de manier waarop in onze gemeente besluiten worden genomen en uitgevoerd? Is dat duidelijk? Is daar draagvlak voor? En vindt u dat u als Capellenaar voldoende kan meedenken, meebeslissen of zelfs meewerken als u dat wil?
En heeft u nog suggesties voor verbetering?

Om antwoord te krijgen op bovengenoemde vragen is de Quick Scan Lokale Democratie, een online-vragenlijst, ontwikkeld, die u via onderstaande link kunt invullen.

https://www.quickscanlokaledemocratie.nl/…/quick-scan-lokal…

Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 15 minuten. U kunt de vragenlijst tussentijds opslaan, om later verder te gaan. De antwoorden worden anoniem verwerkt in een rapport met een aantal aanbevelingen. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 1 maart.

Het rapport met aanbevelingen maken wij voor de zomer bekend via de gebruikelijke communicatiekanalen zoals de gemeentelijke informatiepagina in de IJssel- en Lekstreek, nieuwsbrief, website en Twitter. Ooklaten we u weten met welke aanbevelingen het gemeentebestuur aan de slag gaat. Het rapport gebruiken we om samen te werken aan een nog betere lokale democratie.

Kunt u deze vragenlijst ook doorsturen naar de overige leden van uw WOP-bestuur en achterban?

Het gemeentebestuur dankt u alvast voor het invullen van de vragenlijst.

Namens het gemeentebestuur,

mr. P. Oskam, burgemeester


vorige pagina