Rommelmarkt de Diepen 2018

ROMMELMARKT DE DIEPEN (WC DE TERP) 6 OKTOBER

 

Op zaterdag 6 oktober werd er voor de elfde keer de jaarlijkse rommelmarkt gehouden in de Diepenbuurt rondom het WC de Terp.

Met het motto VOOR EN DOOR BEWONERS VAN OOSTGAARDE. Door het WOP Oostgaarde financieel mogelijk gemaakt, door hun steun konden de kramen GRATIS worden aangeboden aan de bewoners.

 

                   

                        

Deze editie stonden er meer kramen dan ooit, namelijk 87 kramen waardoor elke vierkante meter gebruikt werd van de loopdekken. De belangstelling voor de kramen was zoals altijd heel groot en we waren binnen de acht uur dan ook “uitverkocht”.

De markt werd dankzij het mooie weer dan ook druk bezocht, de “marktkooplieden” hadden dan ook flink uitgepakt op hun kramen en de diversiteit van het gene dat werd aangeboden was dan ook zeer groot. Zoals altijd wilde er een aantal deelnemers weer met familie, buren, buurtgenoten weer gezellig naast elkaar staan.

Ook werd het ondersteund door het duo Say Cheese en Oudhollandse spelletjes onder andere met een reuze sjoelbak. Er werd ook voor de innerlijke mens gezorgd door de plaatselijke winkelier AH en restaurant Rasa Sayang met overheerlijke loempia’s en sate.

Kortom de deelnemers en de werkgroep WOP rommelmarkt kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde dag.

« vorige pagina